Wel Gezond
Image default
Alternatief

4 Tips om vaker te genieten van de buitenlucht

Het lijkt wel of het steeds minder past in onze wereld: buiten zijn. Het is steeds meer de norm om je te verplaatsen met de auto, lijkt het. Het komt ook gewoon omdat bijna iedereen een auto heeft. Alles is dichtbij en als iets offline niet bereikbaar is of je vindt het te ver om te lopen, dan bestel je toch gewoon iets online? Herken je dit in jouw eigen leven en wil je dit graag veranderen en meer buiten zijn? Lees dan deze tips.

Voetbaltraining dames en heren

Het is een optie, om het buiten zijn in jouw weekplanning aan bod te laten komen. Dat kan natuurlijk helemaal makkelijk als je bijvoorbeeld naar voetbaltraining dames of heren gaat. Met een voetbaltraining dames of heren, ben je immers al standaard elke week een keer buiten. Ga je ook nog eens elke week een wedstrijd spelen? Dan ben je alweer twee dagen buiten.

Dagelijks leven

In plaats van buiten zijn tijdens een voetbaltraining dames of heren, kun je er ook voor kiezen om gewoon in jouw dagelijks leven, meer te gaan bewegen. Maak er bijvoorbeeld een gewoonte van om na het eten te gaan wandelen. Het kan ook helpen om elke dag even boodschappen te doen bij een supermarkt die wat verder weg is. Op die manier heb je zo een goede wandeling te pakken per dag. Bovendien heb je zo ook elke dag lekker vers eten, als je wil.

Maak verleiding moeilijker

Kun je heel makkelijk eten bestellen in huis? Doe de folders weg en ook de app van de McDonald’s en de Burger King. Ja, het is moeilijk, maar het maakt het wel een stuk makkelijker. Die reminders met kortingen gaan jou niet helpen om meer te bewegen. Tenzij je besluit om dan op de fiets te gaan.

Ga buiten ontbijten

Het is vaak al qua weer best snel mogelijk om buiten te eten. Als je buiten een beschut plekje kunt vinden en gewoon de jas aan doet, dan is het best te doen. Zo pak je al wat fijne zonnestralen. Heerlijk die vitamine D, vind je niet?

https://rapid54.nl/