Wel Gezond
Image default
Beroepen

Chiropractor Tilburg: Maak kennis met The Right Chiro

The Right Chiro is een chiropractor in Tilburg waar mensen met klachten aan hun rug, nek en andere gewrichten terecht kunnen voor behandeling. De praktijk is opgericht door Drs. Bart van der Meer en zijn vrouw Lisanne van der Meer. Bart is een ervaren chiropractor die zijn opleiding aan de Anglo-European College of Chiropractic in Engeland heeft gevolgd. Lisanne is verantwoordelijk voor de organisatie en marketing van de praktijk. Samen vormen ze een gepassioneerd team dat er alles aan doet om hun patiënten te helpen bij het verlichten van pijn en het verbeteren van hun algehele gezondheid.

 

Chiropractie Tilburg: Wat doet The Right Chiro?

Chiropractie is een alternatieve geneeswijze die gericht is op het behandelen van klachten aan het bewegingsapparaat, met name de rug en de nek. Bij The Right Chiro wordt gebruik gemaakt van een specifieke behandelmethode, genaamd “The Gonstead Method”. Deze methode is ontwikkeld door Dr. Clarence Gonstead en wordt wereldwijd erkend als een van de meest effectieve manieren om problemen aan de wervelkolom en andere gewrichten te behandelen. De behandeling bestaat uit het corrigeren van eventuele scheefstand in de wervelkolom en andere gewrichten door middel van specifieke aanpassingen. Deze aanpassingen worden uitgevoerd met behulp van de handen en zijn bedoeld om de normale bewegingsvrijheid en functie van het gewricht te herstellen.

 

Chiropractor Tilburg: Voor wie is The Right Chiro geschikt?

The Right Chiro is geschikt voor mensen van alle leeftijden, met verschillende klachten en gezondheidsproblemen. De praktijk heeft zich gespecialiseerd in het behandelen van klachten aan de wervelkolom en andere gewrichten, zoals rugpijn, nekpijn, hoofdpijn en migraine, hernia’s, artrose en scoliose. Ook mensen met sportblessures of andere fysieke klachten kunnen bij The Right Chiro terecht voor behandeling. Het team van The Right Chiro heeft ruime ervaring in het behandelen van diverse klachten en kan patiënten helpen bij het verbeteren van hun algehele gezondheid en welzijn.

 

Chiropractie Tilburg: Wat zijn de voordelen van chiropractie bij The Right Chiro?

Chiropractie heeft verschillende voordelen ten opzichte van traditionele geneeskunde. Ten eerste is chiropractie een natuurlijke behandelmethode die gericht is op het herstellen van de normale functie van het lichaam, in plaats van het bestrijden van symptomen met medicijnen. Ten tweede is chiropractie een veilige behandelmethode die vrijwel geen bijwerkingen heeft. Ten derde kan chiropractie bijdragen aan het voorkomen van gezondheidsproblemen op de lange termijn. Bij The Right Chiro wordt altijd een persoonlijk behandelplan opgesteld, dat is afgestemd op de individuele behoeften en klachten van de patiënt.