Wel Gezond
Image default
Diensten

Gezonde huid is ideaal hoor

Tegenwoordig bestaan er honderden soorten huidcrèmes: dagcrème, nachtcrème, massage crème, anti rimpel crème etcetera. Waar zijn al die crèmes nou goed voor? Door de aanwezigheid van verschillende soorten vitamines, mineralen en voedingsstoffen in de crème, heeft het veel gezondheidsvoordelen. Enkele van de gezondheidsvoordelen van crème zijn onder meer het verbeteren van de gezondheid van de huid, het sterk houden van botten, het versterken van de immuniteit, het bevorderen van groei en ontwikkeling, het verbeteren van de gezondheid van de ogen, het voorkomen van het risico op osteoporose, het bevorderen van de productie van rode bloedcellen en het gezond houden van uw hersenen.

 

Voordeel

Dagelijkse vochtinbrengende crèmes zoals vitamine C-vochtinbrengende crème doen zoveel meer dan alleen hydrateren. Een van de voordelen van dagcrème is dat het die gevreesde rimpels kan helpen verminderen of voorkomen. Als je je zorgen maakt over veroudering of het verschijnen van rimpels, kan het gebruik van een dagcrème helpen om dit tegen te gaan. Sommige dagcrèmes bestrijden verschillende specifieke huidproblemen, zoals roodheid of puistjes. Ook vind je er dagcrème voor de vette huid en dagcrème voor de droge huid. We gaan er allemaal graag op uit en genieten van de zon. Sommige dagen vergeten we zonnebrandcrème op te smeren. Gelukkig bevatten sommige dagcrèmes SPF, die onze huid beschermt tegen de zon. Het is een goed idee om er een te zoeken die SPF bevat, zodat je die ’s ochtends kunt aanbrengen en je huid kunt beschermen zonder er zelfs maar aan te denken! Dit is een van de beste voordelen van dagcrème.

 

Gevoelige huid

De huid van iedereen reageert op verschillende manieren. Sommige mensen hebben helaas last van een gevoelige huid. Wanneer je bepaalde producten gebruikt of je dag doorbrengt, kan het zijn dat je huid trekkerig, jeukend of rood wordt. Dit is een zeker teken dat je mogelijk last heeft van een gevoelige huid. De truc is om de producten te vinden die voor jou werken. De juiste dagcrème kan je huid een laagje extra bescherming bieden zonder deze te irriteren. Dagcrèmes zijn een geweldig product om als dagelijkse moisturizer in je arsenaal aan make-up producten te hebben. Er zijn zoveel voordelen van dagcrèmes! Ze zorgen ervoor dat je huid gehydrateerd en gevoed aanvoelt. Ze helpen make-up soepel te laten glijden. Ze kunnen SPF-bescherming bieden tegen schadelijke UV-stralen.