Wel Gezond
Image default
Diensten

Personal training IJsselstein biedt voordelen

Personal training IJsselstein biedt vele voordelen en mogelijkheden. Met de personal trainer wordt het beste in jou naar boven gehaald om te zorgen dat je jouw doel zult bereiken.

Dit doel kan van alles zijn. Wil je bijvoorbeeld fitter worden, afvallen, een betere conditie opbouwen… Het kan allemaal. De personal trainer zal samen met jou beginnen in en persoonlijke ruimte. Zo heb je geen anderen om je heen en kun je je helemaal focussen op jouw doel. Je kunt zelf kiezen tussen het aantal trainingen dat je per week wilt. Zo kun je kiezen voor één, twee of zelfs drie trainingen per week. De keuze is helemaal aan jou!

Start met personal trainer

Als je van start wilt gaan met de personal training, krijg je eerst een intakegesprek. Dit gesprek zal duidelijk maken wat jouw sportdoel is en hoe je die kunt bereiken met jouw personal trainer. Ook zal je in het gesprek aangeven welke dagen je wilt trainen en hoe vaak per week je wilt trainen. Als je dat hebt gedaan, zal er een persoonlijk schema voor jou op worden gesteld. Dit schema laat zien wat de komende oefeningen zijn die je gaat doen om jouw doel te bereiken. De personal trainer zal de oefeningen samen met jou doen, zodat je gemotiveerd blijft. Samen is ook leuker dan in je eentje, toch?

Voedingsadvies en mentale coaching

Naast de oefeningen die je van je personal trainer krijgt, krijg je ook voedingsadvies mee. Mocht het dus jouw doel zijn om af te vallen, is dit een hele mooie kans om dat te doen. De personal trainer zal ook rekening houden met jou als er voedingsadvies wordt gegeven.

Naast het voedingsadvies krijg je ook mentale coaching. Dit zal ervoor zorgen dat je ook lekker in je vel zit bij het sporten. Hierdoor zul je je heerlijk voelen na een trainer.

Als je klaar bent met de training, kun je heerlijk douchen in de nieuwe douches van de sportschool. Ook zijn er nieuwe kleedkamers, trainingsapparatuur, toiletten en kluisjes.

Zo is de sportschool helemaal naar wens.