Wel Gezond
Image default
Aandoeningen en ziekten

4x interessante feiten over groenlipmossel

Vrijwel iedereen is bekend met superfoods en hun interessante effecten op het lichaam. En hoewel de meeste superfoods zoals kurkuma, tarwegras en rode bessen wel bekend zijn, zijn er ook nog een aantal relatief onbekende superfoods. Een van de soorten superfoods die je online kunt verkrijgen is groenlipmossel. Maar wat is dit precies en waar kun jij groenlipmossel kopen? Hier lees je 4 interessante feiten over dit superfood en ontdek je waar je dit kunt aanschaffen.

1: Groenlipmossel kent veel gezondheidsvoordelen

De gezondheidsvoordelen van groenlipmossel zijn groot. Zo draagt deze mosselsoort bij aan de goede werking van hart en bloedvaten, maar heeft het ook een gunstig effect op de hersenfunctie. Daarnaast levert groenlipmossel bouwstoffen voor het kraakbeen en is het gunstig voor de luchtwegen. De mosselsoort bevat tot slot veel vitaminen, mineralen en omega 3-vetzuren.

2: Met groenlipmossel ga je vroegtijdige veroudering tegen

Wist je dat groenlipmossel helpt om vroegtijdige veroudering tegen te gaan? In de mosselen zitten van nature veel antioxidanten. Deze bestrijden de vrije radicalen in het lichaam, stoffen die gezonde cellen en weefsels aanvallen. De vrije radicalen zorgen voor vroegtijdige veroudering, maar met inname van groenlipmossel kun je dit tegengaan. 

3: Goede groenlipmossel komt uit Nieuw-Zeeland

Wil je zeker zijn van goede groenlipmossel? De beste groenlipmossel komt uit Nieuw-Zeeland. Dit mosselsoort leeft in de schone wateren van Marlborough Sounds: dit is een zeer zuiver leefgebied en dit is dan ook de reden dat groenlipmossel rijk is aan natuurlijke ingrediënten en belangrijke bestanddelen met gunstig effect op het lichaam.

4: Je bestelt groenlipmossel heel gemakkelijk online

Het is erg gemakkelijk om groenlipmossel online te bestellen. Onder andere bij de De Kurkuma Specialist vind je een ruim aanbod van je mogelijkheden en is het heel goed mogelijk om je bestelling snel te plaatsen. Je krijgt de zuiverste groenlipmossel thuis gestuurd waar je jouw nieuwe superfood kunt integreren in je dieet!