Wel Gezond
Image default
Diensten

Waarom is de slagingskans op een relatie zoveel hoger met relatiebemiddeling?

We hebben allemaal een drukke agenda, zakelijke afspraken hebben vaak prioriteit en daardoor schieten afspraken in je privéleven er wel eens bij in. Want een gezellig avondje uit met vrienden of vriendinnen is geen garantie om ook nog eens de partner van je dromen tegen te komen. Want je wilt niet alleen iemand waar je in het weekend leuk mee op stap kunt, je bent ook op zoek naar een metgezel die je mee kunt nemen naar een zakelijk feestje, of met wie je een inhoudelijk gesprek kunt voeren. Waarom zou je niet proberen om de juiste match te vinden via relatiebemiddeling? De kans van slagen is namelijk groot. En dat heeft een aantal redenen.

Een persoonlijke aanpak

Een persoonlijke ontmoeting is vaak de beste manier om een goede indruk te krijgen van iemands persoonlijkheid. Dat is met de huidige datingapps al een stuk ingewikkelder geworden. Hoe weet je, of de persoon die je op de foto ziet, ook echt is? En daarnaast hebt je geen tijd om uren door te brengen met het lezen van profielen en het bekijken van de foto’s. Bij relatiebemiddeling wordt dit werk uit handen genomen. Het persoonlijke gesprek vindt plaats tussen jou en de bemiddelaar, maar ook tussen de potentiele match en de bemiddelaar. Je kunt er zeker van zijn dat er dus werkelijk een persoon achter de naam zit, waarbij je ook nog zeker weet dat de genoemde hobby’s en interesses echt bij deze persoon horen. Er wordt altijd discreet met de informatie van de relatiebemiddeling omgegaan, zodat je niet bang hoeft te zijn dat er misbruik gemaakt wordt van je persoonlijke gegevens.

Een groot bereik voor het vinden van de juiste partner

Doordat je een druk leven hebt, heb je minder tijd om mensen te ontmoeten die buiten je bekende vriendenkring vallen. Dat maakt het soms nog lastiger om nieuwe contacten op te doen, en dus ook om een partner te vinden. Relatiebemiddeling geeft je de kans in contact te komen met mensen die je zelf niet zo snel zou ontmoeten. Omdat ze in het buitenland wonen bijvoorbeeld, of in een heel ander deel van het land. Relatiebemiddeling kijkt naar de persoon die het best past bij jouw interesses, maar ook bijvoorbeeld bij jouw ambities, wensen voor de toekomst en geloofsovertuiging. Uiteraard is de keus uiteindelijk aan jou, nadat de eerste afspraak voor een kennismaking tot stand is gekomen, kun je zelf aangeven of er een klik is. Zo niet, dan krijg je een nieuw voorstel.

Relatiebemiddeling met succesvolle resultaten

Uit onderzoek is gebleken dat relatiebemiddeling via een matchmaker in meer dan 80% van de kennismakingsgesprekken een positieve match oplevert. Dit is in groot contrast met de 7%, als je praat over een positief resultaat bij daten via een datingsapp. Het succes van deze eerste vorm van relatiebemiddeling zit zonder twijfel in de persoonlijke aandacht. De mensen die zich bij de relatiebemiddeling aanmelden zijn dan ook serieus op zoek naar een relatie en willen daar dan ook graag volledig voor gaan. Met de professionele en persoonlijke werkwijze van de relatiebemiddeling is het ook dan heel goed mogelijk om voor iedereen een partner te vinden, om samen een toekomst mee op te bouwen.