Wel Gezond
Image default
Onderwijs

3 manieren waarop jij je kind kunt volgen

3 manieren waarop jij je kind kunt volgen

In de huidige tijd met alle technieken is natuurlijk niets meer te gek. Zo is het dus heel goed mogelijk om exact te kunnen achterhalen waar je kind uithangt. Niet alleen goed voor de veiligheid van je kind, maar ook voor een stukje sociale controle. Je zit er natuurlijk niet op te wachten dat ze iedere avond zeggen te gaan voetballen, maar vervolgens ergens achteraf met een groep jongeren staan te hangen. Om je een idee te geven welke manieren er allemaal zijn, hebben we er een aantal voor je op een rijtje gezet.

Horloge

Eén van de manieren waarop jij exact kunt zien waar je kind is, is door een GPS horloge. Dit is een horloge die werkt met een simkaart, waardoor er exact kan worden uitgelezen waar iemand zich bevindt. Daarnaast kun je ook een bericht inspreken, zodat je ze bijvoorbeeld kunt laten weten dat het eten klaar is.

GPG Tag

Een andere manier om je kind te kunnen volgen, is door het plaatsen van een Tracker in bijvoorbeeld de jas. Zo zit de tracker niet in het zicht en kun je alsnog precies zien waar ze uithangen. Op deze manier kun je indien nodig snel ingrijpen en hoef je niet bang te zijn dat ze iets overkomt.

Mobiele telefoon

De laatste manier is natuurlijk gewoon door de locatie van je telefoon te delen. Vooral met de wat nieuwere telefoons kun je exact zien waar iemand is. Niet alleen handig voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Zo weet je namelijk exact wanneer je met het eten moet beginnen. Wil jij nu ook een tracker? Bekijk dan op 5top een overzicht met de beste trackers van dit moment.