Wel Gezond
Image default
Veroudering

De moeilijkste maaltijden om te maken

Veel mensen menen toch wel dat ze best goed kunnen koken, maar vaak kun je de kookvaardigheid testen door mensen te vragen om de onderstaande maaltijden te bereiden. Deze worden namelijk in het westen gezien als de meest moeilijke maaltijden om perfect te maken. Wil jij de uitdaging aangaan? Lees dan verder!

Beef wellington

De beef wellington is berucht in de gehele culinaire wereld. Dit ingepakt rundvlees is namelijk erg moeilijk om perfect uit de oven te krijgen. Je hebt Gordon Ramsey misschien wel al eens tegen iemand zien schreeuwen dat de beef wellington die zij hebben gemaakt helemaal verprutst is. Het gaat vaak om de binnenkant bij de beef wellington aangezien je de binnenkant goed gekookt moet hebben, maar het deeg waar de beef wellington in verpakt zit mag echt niet verbranden.

Asperges

Mensen denken vaak dat witte asperges koken erg makkelijk is, maar dit is helemaal niet waar. Witte asperges koken is moeilijk aangezien ze vaak veel te zacht zijn. Je moet erg snel zijn met de asperges uit het kokende water te halen, want enkele seconden meer en ze zijn echt te hard gekookt.

Sushi

Sushi wordt vaak gemaakt door Nederlanders, maar niet op de goede manier. Je moet namelijk de perfecte balans tussen rijst en vis vinden. Veel Nederlanders doen er namelijk veel te veel rijst op waardoor je een gigantische hap droge rijst bij je sushi krijgt. Ook kunnen veel Nederlanders de sushi rol niet mooi oprollen. Dit moet namelijk strak gebeuren, maar wel met voorzichtigheid.

Stoofvlees

Stoofvlees is een oer Hollandse maaltijd die vaak niet correct wordt gemaakt. Je moet namelijk extreem voorzichtig zijn met het garen van het vlees. Wanneer je dit te lang laat staan krijg je een droge hap stoofvlees die je echt niet nog een dag langer zou kunnen bewaren.

https://www.aspergeskoken.info/witte-asperges-koken/