Wel Gezond
Image default
Veroudering

Facelifts pakken veel tekenen van veroudering in één keer aan

Het natuurlijke verouderingsproces veroorzaakt een verscheidenheid aan veranderingen in het uiterlijk en de textuur van de huid. Schade door de zon, roken, stress en veroudering kunnen allemaal bijdragen aan tal van negatieve effecten op de huid. Facelifts kunnen je helpen je jonge uiterlijk terug te krijgen door talrijke indicatoren van veroudering aan te pakken en je gezicht en hals strakker te maken. Een slappe huid, diepe rimpels en plooien tussen neus en mond, onderkinnen en overtollig vet kunnen allemaal worden verholpen met een facelift.

Een gezondere levensstijl en zelfrespect

Om een ​​gezond gewicht te behouden is het belangrijk om te sporten en gezond te eten. Een gezondere levensstijl is een van de belangrijkste gezondheidsvoordelen van liposuctie. Gewichtsverlies treedt bijna onmiddellijk op na de operatie. Het gewichtsverlies is in de meeste gevallen zo groot dat het mensen inspireert tot een gezondere levensstijl. Het fysieke uiterlijk kan verbeteren als gevolg van de procedure. Deze drastische fysieke verschuiving is vaak genoeg om de motivatie hoog te houden. De fysieke verschijning van een persoon heeft een sterke invloed op hun gevoel van eigenwaarde. Mensen met overgewicht hebben meer kans op een laag zelfbeeld. Ze niet blij met hoe ze eruitzien en naarmate ze zwaarder worden, lijdt hun gevoel van eigenwaarde eronder. Liposuctie transformeert het fysieke uiterlijk van iemand volledig en verbetert het aanzienlijk. Een verhoogd zelfbeeld is het eindresultaat. Dit heeft een golvend effect in alle andere aspecten van het leven.

Vermindert ontstekingen

Het primaire doel van een liposuctie is om mensen te helpen bij het afvallen. Het is een remedie voor onmiddellijk gewichtsverlies, omdat het lichaamsvet direct verwijdert. In tal van onderzoeken is aangetoond dat liposuctie het aantal ontstekingen in het lichaam vermindert. Liposuctie vermindert het totale aantal ontstekingscellen in het lichaam met gemiddeld 11%. Hart- en vaatziekten zijn verbonden met ontstekingscellen. Het risico van iemand op hart- en vaatziekten, wordt verminderd wanneer de hoeveelheid ontstekingscellen in het lichaam afneemt. Een afname van deze cellen vermindert dus de kans op allerlei gezondheidsproblemen