Wel Gezond
Image default
Gezondheid van vrouwen

Tips voor meer energie

Ben je veel met je lichaam bezig zoals tijdens sporten of andere intensieve trainingen dan verbruikt je lichaam veel energie en kan het wel een beetje hulp gebruiken om voldoende bouwstoffen, vitamines en mineralen in zich op te kunnen nemen. Berekenen hoeveel je waarvan nodig hebt is niet nodig. Je kunt zelf beslissen welke voedingssupplementen voor jou belangrijk zijn, maar je kunt ook voor Animal Pak kiezen. Dan weet je dat je alles binnen krijgt wat voor jouw lichaam belangrijk is zodat je fit en gezond blijft.

Werkzame stoffen 

Animal Pak bestaat uit belangrijke werkzame stoffen die je helpen het lichaam in conditie te houden en voor meer energie te zorgen. Extra energie haal je uit bijvoorbeeld BCAA’s, een keten van verschillende soorten aminozuren, bouwstoffen van eiwitten, ook wel proteïnen genoemd, die onmisbaar zijn. Drie typen aminozuren, valine, isoleucine en leucine zijn royaal vertegenwoordigd. Ze zijn belangrijk voor het onderhoud en de ondersteuning van skeletspieren.

Aminozuren

Bij een gebrek aan koolhydraten wordt als eerste energie uit spieren gehaald, in het uiterste geval kan er zelfs sprake zijn van spierafbraak. Gebruik je Animal Pak dan weet je dat er altijd voldoende energie is zodat die niet uit je spieren gehaald hoeft te worden. Sterker nog, de aminozuren verstevigen de spieren door opbouw tijdens activiteiten, helpen blessures sneller genezen, soms te voorkomen en door de opbouw van de spieren ontstaat vanzelf meer kracht. Bij zware trainingen zijn haarfijne scheurtjes in de spieren mogelijk. Met goed uitgebalanceerde BCAA’s wordt dit snel opgevangen. Ook blijkt dat je bij gebruik van BCAA’s minder last van spierpijn hebt.

Koolhydraten

Door het gebruik van BCAA’s neemt de vetverbranding toe. Het hoge gehalte BCAA’s in het bloed laten het lichaam denken te weinig glycogeen afkomstig uit koolhydraten te hebben, waardoor de reserve vetvoorraad aangesproken wordt. Koolhydraten zijn flinke energieleveranciers. Door het toevoegen van Animal Pak blijft die energievoorraad aanwezig. Eet je koolhydraatarm, dan is het sowieso een goed voedingssupplement. Je blijft energiek en fit zonder dat de energievoorraad in de spieren wordt aangesproken.

Herstel hormoonhuishouding

De BCAA’s in Animal Pak bevatten ook insuline en het groeihormoon die ervoor zorgen dat spiergroei ook toeneemt zonder intensieve training. Door deze stoffen en het mineraal zink, wordt ook het testosterongehalte hersteld. Verder helpt het zink dat je in Animal Pak vindt de concentratie te verbeteren, en heeft het een positieve werking op het immuunsysteem.

Een voedingssupplement voor iedereen

Animal Pak is in verschillende varianten verkrijgbaar. Je kunt zelf bepalen wat je behoefte is en daar een samenstelling voor uitkiezen voor een zo goed mogelijk resultaat. Het is ook een voedingssupplement bij uitstek wanneer je wilt afvallen zonder nadelige gevolgen als energieverlies, een verminderd concentratievermogen of een afnemende spiermassa. Animal Pak bestaat uit zakjes poeder die eenvoudig met water of melk te mengen zijn.

De basis blijft is en blijft natuurlijk zo goed en gezond mogelijk eten, maar kun je wel wat hulp gebruiken bij intensieve training of om de balans tussen voeding, energie, kracht en uithoudingsvermogen op orde te houden, dan is Animal Pak een voedingssupplement, verkrijgbaar in verschillende samenstellingen, waar veel voordeel uit te behalen valt.