Wel Gezond
Image default
Fitness

5 effectieve trucs om spieren op te bouwen in 2 weken

Laat die winsten maar komen!

 

Heb je je ooit afgevraagd hoe je sneller spieren kunt opbouwen? De meeste mensen denken dat spieropbouw een lange en vreselijke reis lijkt, terwijl het eigenlijk een kwestie is van de juiste technieken leren die het proces versnellen en je laten genieten van de rit.

We hebben 5 effectieve strategieën verzameld waarmee je in slechts 15 dagen bulk kunt opbouwen. Maak aantekeningen over hoe je je lichaam van nul tot held kunt opbouwen met deze 5 gemakkelijke tips:

 

1. Ten eerste: Detox!

Tijd om gifstoffen weg te spoelen! Je moet ervoor zorgen dat je darmen schoon zijn en goed functioneren om je energie te verhogen en ongewenste ontstekingen in je lichaam te verminderen. Je kunt proberen detox-thee te nemen, of ’s morgens een glas selderijsap drinken. Die extra energie zul je nodig hebben tijdens het sporten op de loopband, hometrainer of crosstrainer.

 

2. Verhoog je eiwitinname

Om de spiermassa te vergroten, wordt aanbevolen dat iemand per dag 1,2 tot 1,7 gram eiwit per kilogram lichaamsgewicht eet. Eiwit is essentieel om een aanzienlijke hoeveelheid aminozuren beschikbaar te stellen voor herstel en opbouw van nieuwe spieren. Dat is ook waarom het eiwitrijk dieet zo populair is. Je verrandt daarbij vetten maar je spieren blijven zo goed als mogelijk behouden.

Probeer tofu, peulvruchten, eieren, melk, noten en zaden op te nemen in je dagelijkse dieet om de spiergroei op natuurlijke wijze te vergroten. 

 

Je kunt natuurlijk altijd ook proberen de beste fatburner op de markt te gebruiken om je een extra energie boost te geven voor je workout.

 

3. Blijf gehydrateerd

Als we sporten, verliezen we meestal vocht door zweten, wat het spierherstel kan verminderen. Daarom is het een MUST om veel water te drinken tijdens en na elke training. Gezondheidsdeskundigen bevelen de 8×8-regel aan; 8-ounce glazen, dus 2 liter per dag.

 

4. Slaap elke nacht minimum 7 uur

Wist je dat spieropbouw en -herstel plaatsvinden als je slaapt? Zorg dat je voldoende rust krijgt, zodat je sneller kunt herstellen en ook blessures kunt voorkomen.

 

5. Doe het gewoon!

Hussel en zweet door 45 minuten durende krachttraining HIIT workouts bij body machine fitness en voel de kracht! Wij raden minstens 4 tot 5 krachttrainingstrainingen per week aan. Train je hele lichaam terwijl je een elektriserende en verslavende ervaring beleeft in de Transformation Room.

Het draait allemaal om consistentie en een positieve instelling. Begin sneller en veel efficiënter spieren op te bouwen met dit actieplan. Zoals je ziet hoef je echt geen anabolen te gebruiken om spieren te bouwen.

Doe een extra inspanning en onthoud… HOOP ER NIET OP, WERK ERVOOR!

 

 

https://www.gezondeafslankpillen.nl